Min egen treenighet #blogg100

Jag har bloggat sedan början av 2005 precis när boomen började ta fart på allvar.

Ända sedan dess har det varit den här bloggen, med inriktning på politik och aktuella samhällsfrågor, som varit huvudfokus för mig. Ett tag hade jag även en separat blogg om sport, men den dog ut efter ett tag och sportinläggen införlivades fullt ut här

Hösten 2007 startade jag även en blogg, I huvudet på Keken, där jag betydligt mer sporadiskt skriver om mer personliga tankar och funderingar. På den bloggen skrev jag även då och då om min löpträning och de framsteg och bakslag som fanns i detta.

När jag vid årsskiftet bestämde mig för att skriva ett inlägg om varje träningsrunda jag genomför under 2013 så ökade helt plötsligt antalet texter där dramatiskt och någonstans blev det inte riktigt något som passar in i det som ska vara just det personliga och betydligt djupare som dyker upp i tankarna när man minst anar det.

Därför har jag nu brutit ut löpningen till en tredje blogg under namnet The lone runner och som enbart kommer att innehålla det som har med min träning att göra tillsammans med en del relaterade saker kring detta som jag fångar upp.

Med denna enhetlighet i tre bloggar så kände jag också att en viss samordning var på sin plats. Därför har samtliga dessa nu samma tema (Blaskan), med samma header men i varsin färg och enhetliga länkar under denna som kopplar samman dom på ett mer genomtänkt sätt än tidigare.

signeratrunningkeken-1

Tre olika bloggar med en samhörighet där det nu också framgår på ett tydligare sätt.

Frågan är vilken blogg som är fadern, sonen respektive anden i denna min egen treenighet?

 

Inlägg #043 från mig i #blogg100 som är ett initiativ av Fredrik Wass.