Brynäs borde inte tagit in Robin Rahm i truppen

Tyvärr tycker jag att mitt favoritlag i hockey har gjort bort sig inför den här säsongen. Brynäs IF är regerande svenska mästare och när deras succémålvakt Niklas Svedberg blivit proffs så har man valt att skriva kontrakt med Robin Rahm.

Robin Rahm har varit avstängd från hockey sedan hösten 2010 då han åkte dit i ett dopingtest.

För mig är det glasklart att man inte ska få återvända som idrottsman efter en dopingavstängning. Det spelar ingen roll hur mycket ånger det handlar om eller att det är mitt favoritlag som ger honom möjligheten. En dopad idrottsman borde var avstängd på livstid.

Jag tycker att Brynäs borde ha låtit bli att köpa Robin Rahm. Det tvivelaktiga nöjet att ge honom möjligheten att spela elithockey igen kunde någon annan klubb kunnat fått äran att göra.