Bristande bröllopsintresse är ett sundhetstecken

Vi närmar oss med stormsteg den 19 juni och det stora bröllopet. Både SVT och TV4 står i full beredskap för att lyckas tjata ihjäl det hela på så tidigt skede som möjligt.

Jag kräks nästan när jag ser Ebba von Sydow dyka upp i SVT och det beror inte på att hon personligen är oattraktiv. Jag nästan lika illa när jag ser TV4-reklamen för deras bröllopsbevakning med bland annat Petra Nordlund.

Det som då känns befriande att läsa, i alla fall en aning, är att det allmänna intresset inte tycks vara så stort som många har hoppats på. Svenska folket är inte benägna att dra till Stockholm och göra av med en satans massa pengar bara för att det är kungligt bröllop.

Det kommer säkert att vara fullt på gatorna ändå, men gnidna människor som tänkt sig att tjäna storkovan på det hela kan kanske få stå där med en rea-lapp runt halsen.

Själv drar jag inte till Stockholm förrän i mitten av juli och då hoppas jag att alla spår av det stora bröllopet är undanstädade.