Det kom ett brev från Ted Valentin

För någon vecka sedan mailade Ted Valentin mig och undrade vilken adress jag hade om han skulle vilja skicka ett vanligt brev till mig. Jag svarade och undrade samtidigt nyfiket varför han ville ha denna.

Svaret på detta kom i fredags när ett kuvert innehållande ett brev från Ted tillsammans med ett exemplar av tidningen RES dök upp.

I det personligt hållna brevet står det att han tackar för att jag har länkat till och uppmärksammat hans olika sajter och att han vill bjuda in till fest för att fira Hotellkartan.se men att det inte finns tid nu när han är pappaledig. Istället skickas just tidningen RES ut som inspiration och som en direkt koppling till den egna sajten.

Nya sociala tjänster i kombination med gammal hederlig post innehållande ett brev med en personlig touch som uppskattas av fler än mig.

På Hotellkartan.se har man för övrigt just nu möjligheten att erhålla en månadslång prenumeration på DN alldeles gratis om man går in och recenserar fem hotell man har bott på.

Andra bloggar om , , , , , , Intressant.se