Josefssons och Lindeborgs mail-käbblande

Jag tycker personligen att SVT:s Debatt till stor del har passerat bäst före-datum. Det är sällan det kommer ut någonting vettigt ur en hetsig diskussion mellan två läktargrupper med svarta och vita åsiktsskillnader.

Att Åsa Linderborg tycker att programmet inte är ett vettigt forum för henne har hon låtit oss och personerna bakom Debatt att förstå då hon helt enkelt säger nej tack och för några dagar sedan lade ut texten om Debatt och Josefsson i sin kolumn i Aftonbladet.

Detta svarar Lena Laurén, projektledare på SVT Debatt, på i dagens Aftonbladet (ej på nätet) samtidigt som man på sin egen sajt publicerar hela mailkonversationen mellan Janne Josefsson och Åsa Linderborg.

Det första mail som Janne Josefsson skickar till Åsa Lindeborg håller en högst respektabel ton och Josefsson ställer frågor kring två olika citat från Lindeborgs artikel om den debatt om RAF som var aktuell i oktober.

Sedan följer ytterligare några svar i konversationen och utan att ta parti för någon av dessa två ytterst envetna personerna så är det ändå Lindeborg som genom märkliga stickspår i sitt första svar och sedan hålla en, tro det eller ej, mer arrogant ton genom de följande svaren.

Anledningen till publiceringen av deras konversation kan bara vara för att visa upp att Josefsson inte alltid är den mest aggressiva personen.

Att Lindeborg kommer att svara på SVT:s tilltag kan vi nog räkna med.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Intressant.se