Jag skriver som en vänsterpartist

Bloggparti.se är en testsajt av uclassify's text-klassificeringsteknik. […] Resultatet innebär inte att man röstar eller nödvändigtvis tycker som de partier
man liknar mest, utan bara att man skriver som partimedlemmar från respektive parti
.

Promemorian, socialdemokratisk bloggare, ligger i topp som centerpartist och jag skrattade gott åt detta en stund efter det att jag läst Magnus Ljungkvists twitter-inlägg, men det skrattet fastnade rejält i halsen när jag skrev in min egen sajt och hamnade som nummer två på listan över bloggar som skriver som en vänsterpartist.

Nu har jag redan halkat ner en bit och ligger inte längre på topp-5, men likt förbaskat var det en chock.

Men det viktigaste är ju inte hur man skriver utan att man inte sitter där och skriver vänsterpartistiskt innehåll. Då hade jag lagt ner det hela direkt.

Intressant.se