Jobbiga intervjuer ingår i jobbet som OS-deltagare

Med all respekt för den sympati och det medlidande som jag och många känner över Sanna Kallurs abrupta slut i OS så kan det ändå inte vara SVT:s Peter Jonssons sak att undvika de självklara frågeställningarna efter loppet.

När jag ser intervjun så kan jag känna det jobbiga i situationen och att se hur Kallur verkligen inte vill vara där och svara på just de frågor hon får, men så är tyvärr livet och situationen som svenskt medaljhopp av yppersta rang när de av någon anledningen misslyckas.

Jag njuter inte på något vis av den tryckta stämningen som infinner sig, tvärtom, men Peter Jonsson, som jag i övrigt inte speciellt mycket till övers för, gör ingenting annat än sitt jobb och jag lovar att det inte heller för honom var någon avundsvärd situation.

Problemet för alla er som blir upprörda är att ni blir det beroende på att det är just Susanna Kallur som står där med tårarna rinnande längs kinderna. Det var ingen av er som gjorde rösten hörd när Terese Alshammar stod på samma sätt efter sin baddräktsfadäs i söndags.

Relaterat:

Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Dn SvD Aftonbladet

Andra bloggar om: , , , , , Intressant.se