Väntan på något spännande kan ta död på vem som helst

Att gå omkring och veta att något intressant och spännande sannolikt kommer att ske, men inte veta säkert att det blir så, är för närvarande extremt stressande.

Att det handlar om positiva saker gör det självklart enklare, och till något av ett gigantiskt ilandsproblem, men likafullt påverkar det hela mitt fokus för närvarande.

Det är faktiskt till och med så att detta är något som även har påverkat min motivation att blogga, vilket inte vill säga lite. Jag tror knappt att jag har bidragit så lite till bloggosfären, som jag nu gör, sedan min bana som bloggare inleddes för mer än tre år sedan. Alldeles för stor del av mina tankar och min energi går helt enkelt åt till att fundera på annat.

Förhoppningsvis kommer ett större lugn och en något mer vilsam syn på detta intressanta och spännande snart kunna inträda när teori övergår till praktik.

Andra bloggar om: , , , , , , ,