Johanna Parrika Altenstedts egen såpa snurrar vidare

Jag trodde att den märkliga debatten om/med/mellan Johanna Parrika Altenstedt och Isabella Lund, med sympatisörer, nu hade ebbat ut och tillhörde historien.

Efter att själv ha befunnit mig i en brutal bloggkoma de senaste veckorna så läser jag idag att hon har ringt upp frun till Niclas bakom Deep Edition och insinuerat hans inblandning i att hennes nedlagda blogg dök upp på nytt.

"Så har JPA valt att ringa min fru. Varför vete fan och att hon väljer
att ringa från ett ställe där hon har dålig mobiltäckning är
intressant. Det jag åtminstone kunde förstå av den skrapiga linjen var
att hon a) menade att det var jag som skulle ha tagit över hennes blogg
“Helsinki-Stockholm” b) att hon försökte förklara att hon inte var
“Exit”. Sen försvann hon. […] Hennes konstanta försök att skrämma och hota är sanslösa. Men inte
oväntade. Där argumenten tryter så brukar det ju gå till hot och våld."

Sedan följer ett antal uppdateringar i inlägget som avslutas med en länk där delar av hennes återskapade blogg, baserad på Googles cacheminne, finns att läsa.

I den partsinlaga som sändes i P1:s Publicerat för en tid sedan sa Johanna Parrika Altenstedt att hon från polisen fått rådet att vara tyst för att det inte går att släcka en skogsbrand genom att springa omkring och försöka lite här och där utan man måste kväva syret.

Min bloggkoma har inneburit att jag trodde hennes syre var slut, men alldeles uppenbarligen finns det många kubikmeter kvar för att på egen hand hålla igång debatten. Nu genom att svinga vilt omkring sig bland de bloggare som stått överst på barikaderna till Isabella Lunds försvar.

Relaterat:

Deep Edition

Blogge

Helsinki – Stockholm – Malmö

Att arbeta som eskort

Andra bloggar om: , , , , , , , Intressant.se