LeMarc bloggar!

Jag trodde nog att dom skrivit fel på Aftonbladet, men det visade sig vara alldeles sant.

Peter LeMarc har gett sig på att blogga!

I ett av de första inläggen beskriver han sin syn på bloggar, på fans och publicitet så här:

"Jag tycker inte om bloggar. Eller snarare är det så att jag är ganska likgiltig inför fenomenet. Schulmän, Hjeltar, och allt vad dom hetat, jag har sett dom komma och jag har sett dom gå. Kom ihåg att jag är en gammal gubbjävel. Bla, bla, bla. Jag, jag, jag. Vem ska hinna läsa allt som skrivs?

”Men du, det är ju ett ypperligt sätt att få kontakt med dina lyssnare”.

Jamen, det har jag ju haft sen många år tillbaka. På www.lemarc.se, i det som började som ”Gästboken”, men som med tiden blivit en hemsida för debatter, samtal, inlägg om allt, högt som lågt. Det är som ett hemligt forum, där jag då och då skriver om sånt som tidningarna aldrig får reda på."

Synd att han då inte väljer att börja blogga på sin egen hemsida istället för att göra det via Aftonbladet. Men oavsett det är en ny blogg inlagd i Google Reader.

Aktuella länkar:

LeMarcs blogg

LeMarcs hemsida

Andra bloggar om: , , , , Intressant.se