Alfakassans snokande, bloggläsande handläggare

Vill tipsa er om att läsa Järnladys helt osannolika historia om hur hon har behandlats av Alfakassan.

Det handlar om att de suttit och läst hennes blogg och behandlat hennes ärende utifrån detta. Självfallet är det en mycket märklig hantering som har skett och helt förkastligt.

Handläggaren kan inte ens veta om det som har skrivits i bloggen är verklighet eller rena påhitt.

Vågar man vara ironisk, sarkastisk eller rent av kritisera någon på allvar i sitt bloggande i fortsättningen om det sitter någon nitisk nisse med för mycket tid över på sin handläggarstol?

Jag har vid ett antal olika tillfällen kritiserat Försäkringskassan på ett ganska tufft sätt. Ännu så länge har de nog inte läst några av mina inlägg för min ersättning för föräldraledighet har kommit som den skulle varenda gång.

En annan verksamhet som jag hoppas inte lusläst min blogg, inför stundande barnafödande, är personalen på förlossning, BB och BVC där deras konservativa inställning retade upp mig rejält i samband med att min första dotter föddes.

Läser ni det här, någon av er på ovan nämnda ställen, så skojade jag bara till det när jag kritiserade er – inte…hahaha…

Aktuella länkar:

En järnladys dagbok

Aftonbladet

Andra bloggar om: , , , , , Intressant.se