Foppa-tofflorna är som en farsot

Peter "Foppa" Forsberg är tydligen sur över alla, billiga, kopior på "hans" tofflor som säljs i var och varenda vrå av vårt land.

Jag förstår honom, för det gäller att kunna kräma ur så mycket pengar som möjligt av svenska folket innan de ohyggligt fula tofflorna förpassas dit de hör hemma – till hatnostalgins soptipp där de kommer att ligga och samla smuts i många, många år framöver innan de blir hippa igen.

Den generation som nu växer upp kommer att hata Foppa-tofflorna lika mycket som jag hatar de löjligt utsvängda jeansen som jag tvingades ha på mig på 70-talet eller de löjliga midjekorta kavajerna som var populära i slutet av 80-talet (jo, jag hade en sådan en gång…).

Kent Forsberg säger att det som stör Peter är att hans namn används i falsk marknadsföring av alla de kopior av Crocs som säljs.

Hade jag varit  Peter Forsberg skulle min oro bestå i att på något enda vis förknippas med dessa förhatligt fula tofflor och detta alldeles oavsett om de är äkta eller inte!

Tidigare inlägg om Crocs: Förbud för Foppa-tofflor

Aktuella länkar:

Dn

Andra bloggar om: , ,