Berghagens känsla för porr

Att ett anonymt vittnesmål om att Lasse Berghagen skulle ha inhandlat en porrtidning på bensinmacken kan få så stort utrymme är bevis på någonting som vi borde lämnat kvar i det gamla året som avslutades igår.

Förmedlaren av skvallret Åsa Hagelstedt, som nedvärderande bara benämns som Lars Ohlys sambo i alla sammanhang, skrev så här på sin blogg:

" Från säker källa kan jag avslöja att Lasse Berghagen köper
porrtidningar. Han traskar glad och utan att skämmas in på lokala
bensinmacken och köper en biltvätt och en porrtidning. Och det har
tydligen hänt flera gånger. Shame on you Berghagen!"

Aftonbladet hakade på och nu verkar både dom och Hagelstedt ha fått lite ångest. I alla fall har Hagelstedt inte bara raderat inläggen som berör Berghagen. Hon har helt enkelt raderat hela sin existens på blogs.se.

Lasse_berghagen

 

Det första konstaterandet är att Hagelstedts säkra källa inte längre är så säker när det börjat blåsa snålt.

Det andra, och viktigaste att konstatera, är att jag inte förstår upprördheten från början. Låt Berghagen köpa vilka tidningar han vill på Statoil,  ICA, OKQ8 eller Pressbyrån utan att det innebär en enda rad varken i Hagelstedts blogg eller i Aftonbladet.

Om det nu skulle vara så att det heta tipset ändå skulle stämma så ser jag i så fall det som ett mer mänskligt beteende från Berghagens sida än när han lekte mysfarbror och hela sveriges allsångsälskling på Skansen varenda sommar i alldeles för många år. Det var då man fick käka lugnande för att hålla tillbaka kräkreflexen varje tisdagskväll klockan 20.00.

Det konstigaste är att Jämo Claes Borgström inte ännu gått ut och fördömt Berghagen och krävt en bojkott av honom och hans musik tills han lovar dyrt och heligt att aldrig mer köpa en porrtidning på macken. Om han nu någonsin gjort det.

För ingen vet idag det som i alla fall Åsa Hagelstedt och Aftonbladet visste för några dagar sedan. Därmed så vet vi precis lika mycket eller lite om Lasse Berghagens inställning och känsla för porr idag som vi alltid har gjort, vilket för mig är helt i sin ordning.

Andra om detta:

Deep Edition

Jävla Stockholm

Kulturbloggen

Beta Alfa

På Bloggar.se: , , , , , , , , ,

Intressant.se