Snygga killar vinner inte “Idol”

Jag såg inte denna veckas Idol-program, men blev väldigt överraskad när jag läser att Danny blev den som fick lämna tävlingen.

Jag vet inte om han var riktigt urusel igår, men annars tror jag det går att konstatera att det räcker inte med ett vackert yttre och fans bestående av 2 miljoner tjejer i 13-årsåldern som inte röstar i tillräcklig hög utsträckning. Det visar Dannys uttåg precis lika mycket som Ola Svenssons i förra årets upplaga. Tvålfagra killar som framkallar gälla skrik i studion, men ändå åker ut innan det hettar till på allvar. 

Trots detta tycker jag att han, förutom förra veckan, varit en av de absolut bästa i tävlingen.

Ola_svensson_idol

Danny_saucedo_idol_1

Nu återstår fem idoler och som jag ser det står slutkampen mellan en tjej och två killar. Felicia och Markus har hela tiden varit relativt självklara. Sedan har också Erik helt plötsligt fått luft under vingarna.

När han för en månad sedan försökte sig på Håkan Hellströms "Känn ingen sorg för mig Göteborg" så var så pinsamt som det kan vara i Idol. Den berättigade kritiken han fick då tände alldeles uppenbarligen en gnista som han använt för att bevisa hur duktig han faktiskt är.

Huvudtipset just nu är ändå att Markus blir Idol 2006.

Svenska bloggar om: , , , , ,

Bloggportalen Intressant.se