Zlatan ska lura Tyskland

Antingen var skadan inte så allvarlig eller så har Aftonbladet den här gången fått felaktig information.

Zlatan ska spela från start mot Tyskland om några timmar och förpassar Allbäck tillbaka till bänken. Är Zlatan frisk, och i form, ska han spela. Den stora frågan är hur han efter ljumskskadan mot Paraguay nu kan vara helt frisk igen.

Det skulle också kunna vara så att Lagerbäck försöker lura tyskarna att anpassa sig efter ett spel med Zlatan. Om dom nu bryr sig om att anpassa sig eller helt enkelt självsäkert utgår från att det är svenskarna som ska och kommer att anpassa sitt spel efter dom istället.

Mitt Zlatanhjärta till trots skulle jag nog ändå velat se Allbäck från start i dagens match med ett inhopp av Zlatan tidigt i andra halvlek.

Ju mer jag har funderat på den här matchen desto mindre imponerad är jag av Tyskland så här långt.

Två insläppta mål mot Costa Rica som bara gjorde ett till mål i gruppspelet i den sista matchen mot Polen, avgörande 1-0 mot Polen i slutminuterna och sedan 3-0 mot ett reservbetonat Ecuador.

Jag har stora förhoppningar om ytterligare en bra svensk match. Den här gången redan från avspark i första halvlek utan stor respekt och avvaktande spel i 45 minuter som mot England.

Sverige gör återigen 2 mål – Fredrik Ljungberg och Kim Källström. Frågan är hur många tyska mål Isaksson släpper till?

Förresten; finns Anders Svensson kvar i Tyskland eller har han åkt hem till Borås?

Svenska bloggar om: , , ,