CoComment sabbar för Typepad

För någon dag sedan beskrev jag de problem som jag har haft i Typepad med att inte kunna länka och lägga in bilder som jag vill.

Problemen blev värre när det inte gick att spara eller publicera ett inlägg – det enda som var kvar var rubriken…

Jag har haft kontakt med Typepad de senaste dagarna utan att de har lyckats lösa något.

Då kom jag själv på den briljanta idén att gå in i Internet Explorer istället för Firefox. Vips, så fungerar allt det som inte fungerar i Firefox!

Okej, vad kan då vara fel? Är det Firefox som ballat ur totalt?

Knappast, eftersom så många använder den numera så borde någon mer än jag drabbats av samma problem. Mina funderingar gick istället till om det kan vara ett tillägg till Firefox som spökar och kom då fram till att det senaste tillägget jag laddat ner är det till coComment.

Efter avinstallering av detta tillägg fungerar allt precis som det ska göra. Vad som är fel med coComments tillägg har jag ingen aning om och jag tänker inte lägga in det igen förrän Typepad eventuellt kan svara på orsaken.

Svenska bloggar om: , , , , , ,