Stolpe ut i OS trots nytt brons

Dagens OS-tävlingar går att sammanfatta med att det blivit stolpe ut.

Damernas insats i skidstaffetten var alldeles fantastisk och långt över alla förväntningar, men det blev till slut bara en fjärde plats.

Anna-Carin Olofsson hade guldläge i jaktstarten men sköt bort sig med buller och bång. Sju missade skott av tjugo möjliga är tyvärr ingenting annat än ett fiasko.

Herrarna siktar på medalj i skidskyttestaffetten. Det krävs nog lite mer än hittils då.

Anja Pärsson tar ytterligare en medalj, men det blir "bara" ett brons. Något hon själv inte var speciellt nöjd med. Snacka om krav på sig själv, men hennes egen målsättning om medalj i varje start håller fortfarande. Det värsta för Anja tror jag ändå var att Kostelic vann guldet…

På tal om stolpe ut förresten; Norge har inte tagit någon guldmedalj idag heller. Björgen somnade i staffetten och Björndalen segade ihop i spurten och blev tvåa. Det förväntade kungaparet i OS har hittils inte tagit något enda guld.

Update 1:

Självklart är inte ett brons i OS stolpe ut i den bemärkelsen, men mina förväntningar var minst ett silver vilket jag tror att även Anja hoppades på.

Update 2:

När jag snackar om stolpe ut för Norge hade jag helt glömt bort Kjetil Andre Aamodt och hans seger i Super G. Vet inte hur jag kunde glömma honom. Kanske för att han alltid varit en sympatisk norrman trots alla framgångar…

Andra bloggar om: